We sweeten your life!

Premium chocolade die je standaard in huis moet hebben, vind je alleen bij ons.

"MOCCHI" staat voor More Coffee, Chocolate and Ice Cream.


Naast chocolade en koffie van Australian, vindt u nu ook producten van het Amsterdamse Urban Cacao in ons assortiment. Hun geweldige mudcakes, ambachtelijke chocolade en macarons geven genieten een nieuwe betekenis. Van De Bijenkorf Patisserie betrekken we slagroomtruffels en cheesecake. Exclusieve toppers, alleen bij MOCCHI Alkmaar.


MOCCHI IJS IS MAGISCH

Het meest trots zijn we op ons MOCCHI ijs! De afgelopen twee jaar hebben we in binnen- en buitenland gezocht naar de beste leveranciers voor onze ingredi├źnten. Allemaal bedoeld om u als vaste klant nog meer kwaliteit te bieden. Het resultaat? Nieuwe smaken met een verbeterde receptuur, zonder kunstmatige toevoegingen. Het maakt het eten van een MOCCHI-ijsje een magische ervaring. Bovendien bereiden we met ons vers gedraaide ijs de lekkerste milkshakes, coffeeshakes en chilled chai shakes. Zin in warme chocolade of een bijzondere koffie? Zodra u onze hot chocolate of mocchichino proeft, begrijpt u direct waarom onze klanten MOCCHI tijdens een rondje winkelen in Alkmaar niet voorbij kunnen lopen.

Lekkere trek? Kom dan snel langs bij onze winkel

What we do

"MOCCHI" richt zich op de consument met smaak, die weet wat hij wil en bewust kiest voor producten van hoge kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de premium producten staat voorop dat alle producten vervaardigd worden zonder kunstmatige toevoegingen.

Collaborations

Samenwerken met andere "lokale" ondernemers doen wij graag. Onze vrienden van Looping Good maken bijvoorbeeld op grote evenementen een echte show met ons ijs. Bij Alkmaar Culinair Plaza zijn wij "hofleverancier" van de toetjes! Voor kerst en relatiegeschenken werken wij al jaren samen met Wijnimport Jos Rijnaarts!  

Sustainable

Naast het ontwikkelen van producten met natuurlijke ingredienten staan biologisch gecertificeerd en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Zo zijn de chocolade producten gemaakt van UTZ gecertificeerde chocolade en zelfs een deel van het assortiment is Biologisch.